torsdag 22 april 2010

RENOVERING, VÅRSTÄDNING & VALBORG

Nu börjar trädgårdsarbetet på allvar. Inge, vår vaktmästare, jobbar på utomhus med vårstädningen.

RENOVERINGAR
Det blir även en stor ansiktslyftning av rum. Först ut är rum i Åkstallet & Posthuset med nya tapeter och tyger. Senare under våren står två av rummen i Norra flygeln på tur. Här kommer ett enkelrum att försvinna till förmån för större badrum till anslutande rum! Allt kommer att göras av Sköna Hembutiken i Målhammar.

Nere på Färna Spa bygger vi ett nytt motionsrum, behandlingsrum och gym under vårt nuvarande spa. Jag har ännu inte varit nere och tittat men från och med nästa vecka blir det dokumentation om hur bygget fortskrider! Färna Spa påverkas dock inte av bygget alls faktiskt. Inte förrens till sommaren kommer vårt spa och den nya delen att kopplas ihop. Då kommer vi även att få en varm källa utomhus och ny bastu!
Det skall bli otroligt spännande och se hur allt fortskrider. Kika in här på bloggen lite då och då för uppdateringar och bilder!

VALBORG
Vi har fortfarnade några rum kvar för weekend sista april. Fira med klassisk brasa och maffiga fyrverkerier! Läs mer om firandet på Färna Bys hemsida>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck