tisdag 27 april 2010

ÄNTLIGEN VÅR, FÖDELSEDAG & SPARENOVERING

Helt underbart! Nu är det äntligen riktigt behagligt att vistas utomhus.
Solen värmer och våra konferensgäster börjar leta sig mot solen under konferensavbrotten. Det krävdes ordentlig viljestyrka att tvinga mig tillbaks till datorn efter fotosejouren  nu på förmiddagen. Livet är hårt!

SPARENOVERINGAR
På min tur runt trädgårdarna tittade jag ner en sväng till vårt spa för att dokumentera byggnationerna där. Just nu byggs det för fullt i bottenvåningen på vårt dammhus. Källardelen har tidigare rymt förråd och maskiner och skall nu förvandlas till gym, yoga och nya behandlingsrum. Nu är väggarna framtagna (se bilden) och grunden lagd till gymmet, det kommer att bli riktigt läckert!! Forsen dånar utanför väggarna.
Ombyggaden märks knappt från utsidan, man måste ta sig ner till forsen för att se vad som händer.När vi stänger under sommaren är det tänkt att den nya delen skall kopplas ihop med vårt existerande spa.

På vägen tillbaka till herrgården tog jag en sväng genom engelska parken. Ett hav av blåstjärnor breder ut sig runtom på gräsmattan och utemöblerna står och väntar på gäster i pionbersån under äppelträdet.

FÖDELSEDAGSBARN
Ett stort grattis säger vi till Mia som fyller 25 år idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck