måndag 11 april 2011

Matlagning på Färna Herrgård

Vad skall vi laga tro?
I torsdags var det dags för gänget från Systemair att kavla upp ärmarna för att tillaga sin egen trerätters middag från grunden under ledning av köksmästare Inga-Lena Eriksson och färnakocken Dennis.

På kvällens agenda stod bland annat bakning av svartpepparknäcke, tillagning av mjukbakad salmalax, helstekt kalvrygg från Upplandsbonden, rotsellleripuré, chokladfondant, lemoncurd, körsbärssorbet och mycket annat.

Med andra ord, fullt upp innan det var dags att presentera och servera "sin" rätt. Resultatet blev utomordentligt enligt säkra källor!

Knäckebrödsbak
Här snålar vi inte
på smöret!


Sparris till förrättens
sparris- & fänkålskräm
Dessertgruppen instrueras av
Inga-Lena
Ingredienser till Fondanten
Fondant steg 2!
Fänkålsansvarig

Kalvryggen bryns,
rödvinssåsen puttrar
& senapsreduktionen kokas ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck