måndag 4 april 2011

Äntligen måndag!

Mattias skapar
lammkorv
Vi välkomnar en ny vecka med solsken och krympande snömängd, ljusa kvällar och ljumma vindar, kan det bli bättre!
I köket kan vi hälsa Mattias tillbaka efter en säsong i grannlandet Norge.

Här vilas det inte direkt, det blev rivstart med att skapa lammkorv med rosmarin till helgens nya meny.(publiceras inom kort här på bloggen!)

Sparrishelg 21-22 maj
Nu finns även vår populära sparrishelg ute för bokning. Den 21-22 maj får ni njuta av sparris i olika former och vinprovning med Camilla. Passa på att  besöka oss då.
Den 21 maj dukar vi även upp en härligt vårinspirerad lunchbuffé mellan 12.00-14.00.

Färdigt resultat
Rosmarin hackas till korven
Mattias, Dennis, Moa
& Robin i Färnaköket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck