torsdag 21 april 2011

Glad Påsk!

Moa förbereder ört- &
citroncremé, Robin vill
också vara med på bild!
Kalvfond på gång.








Nu är påsken äntligen här!
Här på herrgården jobbar vi oförtrutet på med allt som skall ordnas inför helgen. I köket förbereds Påskens lunchbuffé för fullt. På menyn står en härlig sparrissoppa med lantäggula och till varmrätt tuppbröst från Hagby Gård & Fågelfarm serverat med vårens primörer, vitvinsbuljong och en fräsch ört- & citroncremé. Det hela avslutas självklart av Moas läckra påsktårta.

I stora grytan kokar grön- & rotsaker med kalvskrov hela dagen och kvällen för för att få fram en riktigt mustig och kraftig kalvfond.
      
 Påskens begivenheter

Här på Färna är Herrgårdsboden öppen fredag-söndag 11.00-16.00 för alla shoppingsugna och på Färna herrgård kan man njuta av både
Påsk- & tebuffé.
Vi önskar er alla en riktigt härlig påsk!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck