torsdag 6 maj 2010

ÄPPELTRÄD, KRISTI HIMMELSFÄRD & REPORTAGE

Den hårda vintern har drivit Färnas harar till desperata handlingar. De unga äppelträd fick stryka på foten efter deras angrepp! Trädgårdsmästare Marie & Annicka från Trädgårdsmästarna fick helt enkelt med hjälp av Johan & Jonathan plantera nya träd nu på morgonen.

WEEKENDTIPS!
De har jobbat hårt med trädgårdarna runt Färna hela veckan och man ser att naturen står i startgroparna för en explosion av grönska snart! Jag kan tänka mig att denna explosion sker lagom till Kristi Himmelsfärdshelgen. För er som vill uppleva Bergslagsnaturen från första parket finns det fortfarande några rum kvar den 13 & 14 maj för weekend. Lördagen är dock redan fullbokad vilket är väldigt roligt!!

VÅRPRIMÖRER I HEMTREVLIGT
I måndags kom tidningen Hemtrevligt ut. Receptreportaget med vårprimörer som tema blev fantastískt bra.
Vad sägs om Isad rabarbersoppa, örtinbakad vårlammbringa eller ramslök & nässelfärskost! Köp tidningen och läs mer om vår köksmästare Inga-Lena Erikssons härliga recept. På bild i tidningen finns även vår bakexpert, Moa med.

Den 12 maj är det dags för tidningen Viktoria & Daniel där Inga-Lena åter är med med en läcker prinsessmeny. I tidningen kan ni även vara med att tävla om en Färnaweekend för två den 12 juni då vi kommer att servera menyn till våra weekendgäster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck