fredag 26 mars 2010

TOP MODEL OCH ARGA SNICKAREN

Sent igår anlände paret från Skultuna som under veckan invarderats av Arga Snickaren med team från Kanal 5. Det har varit en hård veckan med ett hus som vänts helt upp och ner under inspelningen! Men efter kvällen hos oss återvänder de förhoppningsvis till ett helt nytt hem. De åtföljdes av ett filmteam som dokumenterade besöket hos oss från Jernbaren och middagen. Vi får väl se hur mycket som i slutändan visas i programmet.
Jag är väldigt imponerad över hur naturliga de var med en kamera som ständig följeslagare, det kan inte vara helt lätt.

Tråkigt nog hann de inte med någon spalyx alls men förhoppningsvis fick de en liten paus i byggandet iallafall.
Det skall bli riktigt spännande att få se programmet som troligen kommer att sändas någon gång i maj. Jag skall försöka lista ut vilket datum det blir, återkommer i ärendet!
Vi önskar dem ett stort lycka till med huset och livet!!

Apropå filminspelningar fick vi på vår systeranläggning Karmansbo Herrgård besök av deltagare från Top model Finland i början av veckan. Det blev lite filmande där med tror jag. Nu måste jag ju följa programmet och se om inslaget kommer med!

Nästa vecka blir det Påsk hela veckan med extra påskig te-buffé och en riktigt läcker Påskbuffé med alla  klassika tillbehör som sill, lax och lamm! Ha en riktigt skön helg! /Susanne
Filmteamet Seda & Anna



2 kommentarer:

  1. Tack för underbara bilder och läsbar/läsvärd text!
    Jag har fått mail i några år och fram tills nu har de varit oläsliga. Nu kan jag äntligen se vilka erbjudanden Ni har.....och vad det står.
    Vänligaste Hälsningar och med hopp om vistelse hos Er!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du tycker om den!/Susanne

    SvaraRadera

Mat och Dryck