måndag 29 mars 2010

PÅSKPYNT & EARTH HOUR

Nu är påsken inte långt borta och på Färna förbereds pyntningen.
Här ordnar Mia det med påskens blomsterarrangemang. Förutom att jobba i servisen här hos oss ansvarar hon även för alla blomsterarrangemang  på herrgården och faktiskt även på Karmansbo Herrgård när det behövs. Jag blir riktigt avundsjuk när Mia svänger ihop fantastiska arrangemang hur lätt som helst och jag själv har svårt att arrangera tulpaner i en vas!

Earth hour den 27 mars

Mia jobbade i helgen som var och berättade att de såg till att alla lampor släcktes under Earth hour. Det var stearinljus för hela slanten. Släckningen mottogs med applåder i matsalarna! (Köket tilläts ha lite ledljus för att kunna laga maten på bästa sätt, annars var det mörkt!)

                                         
Påskbuffé 
Glöm inte att boka vår läckra påskbuffé som kommer att stå uppdukad på långfredagen och påskafton. Som alternativ till påskbuffén finns även vår stora te-buffé på skärtorsdagen, långfredagen och påskafton.

Herrgårdens hönor måste ju också få vara med på ett hörn nu när det är påsk!!

Matfotografering
Imorgon blir det matfotografering för hela slanten. Inga-Lena skall skapa en läcker prinsessmeny och rätter som andas vår, jag tror att sparris är temat. Återkommer med bilder från från fotosejouren senare i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck