fredag 17 augusti 2012

Intronisation till Chaine des Rotisseurs

Wenche & Inga-Lena dekorerade.
Foto: Susanne Flamme
Den 11 augusti var det dags för officiella cermonin eller " intronisationen" i samband med Färna Herrgård & Spas medlemskap i Chaîne des Rôtisseurs.

 Här erhåller de nya medlemmarna insignier, ordensband och diplom, som bevis på sitt medlemskap i detta anrika, gastronomiska sällskap.
Ceremonin gick detta år av stapeln i Sankt Nikolai kyrka i Örebro.

Festligheterna inleds med stekvändarnas ed:
"Jag lovar och svär som medlem i Chaîne des Rôtisseurs, att jag alltid skall hedra matlagningskonsten och bordets kultur. Jag lovar och svär att alltid uppfylla min plikt av broderskap och aktning mot alla medlemmar i Chaîne des Rôtisseurs".

Vår köksmästare Inga-Lena Eriksson blev invald som "Maître Rôtisseur" och VD Wenche Engström som "Maître Restaurateur"

Efter intronisationen följde festligheter med mingel på Örebro slott och avslutandes med middag på Frimurarlogen "frimis".

Inga-Lena dubbas!
Foto: Susanne Flamme

En signatur och allt är klappat och klart!
Wenches tur att dubbas!
Foto: Susanne Flamme


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck