tisdag 16 februari 2010

BAKNING & DILLCREME

Solen sken, snön glittrade och det var lite, lite vår i luften under Alla Hjärtans helgen här på Färna.
Bland våra romantiska par denna helg siktades även tävlingssugna skidfantaster som masade sig upp i ottan för att kämpa i spåren under Engelbrektsloppet, en 6 mil lång skidtävling som går av stapeln varje år i Norberg. Imponerande!
Ännu mer imponerande är att många av dessa fantaster har siktet inställt på Vasaloppet den 7 mars, puh!
Under sportlovsveckorna 8 & 9 har vi satt ihop ett uppladdningspaket för vasaloppsåkare och andra skidfantaster. Två dagar med spalyx, läcker mat & skidspåren precis utanför dörren! Kan det bli bättre tro?
Läs mer om vårt sportlovsspecial "Äntligen skidor" här>>

I köket bakas och lagas det för fullt inför kvällen och morgondagen.
Här har ni Alex i full färd med att skapa en sötsur dillcreme till morgondagens förrätt:
Lättrökt Hjälmargös med gulbetor, laxrom, äppel & gurksallad serverad med herrgårdsbakat svartpepparknäcke.

I ugnen hittar vi även en ny laddning med vårt populära Färnabröd.

Nu är det är det dags att styra kosan hemmåt.
Ny färsk rapport från Färna kommer imorgon!
Ha en riktigt skön kväll./Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck