torsdag 22 december 2011

Nyårsmiddag och fyrverkerier på Färna

Nu är det bara två dagar kvar till dopparedagen och här på Färna tar vi oss en liten julpaus för att återkomma med dunder och brak lagom till nyår som börjar med lite spalyx och avslutas med dans och maffiga fyrverkerier!

Här presenterar vi vår läckra nyårsmeny skapad av vår köksmästare Inga-lena Eriksson med köksteam.


Förrätt
Hummer & ekologisk störrom från Karelia
Serveras med Selleriroyal, citronconfit, brynt smörpulver samt gurkgelé
Dryck: Pierre Peters Brut Cuvée de Réserve NV Champagne, Frankrike
Mellanrätt
Anklever från Hagby Farm & åkerbär
Serveras med hasselnötscrème samt frukt-& nötbröd
Dryck:Fernad Engel Gewurstraminer Alsace Frankrike

Varmrätt
Renkalvsinnanlår från Lennart Blindh & hjortron
Serveras med savoykål, hjortronportvinbuljong, syrad beta & morot samt rökt potatispuré
Dryck: Rubrato Irpinia Aglianico DOC, Campania, Italien

Dessert
Citrus & färskost från Wernergårdens mejeri
Citrusbuljong, Cointreaubavarois med samt saltkaramelisserad pistagemandel
Dryck: Al Tschida, Burgenland, Österrike

Smaklig måltid önskar Inga-Lena med köksteam


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck