onsdag 2 mars 2011

Vasalopp, struts och fondant

Färnas sparkar ser ut att få
en lång säsong i år!
Statistiskt sett är vintern faktiskt officiellt över i dagarna. Kung Bore har dock inte uppmärksammat detta faktum utan drog till med en härlig vinternatt á -12 grader, igen!

Vasaloppet
Skidentusiasterna får sitt lystmäte i år igen.
Vi har två egna skidgalningar här på Färna Herrgård & Spa.
Ett stort grattis till våra kockar Moa och Mattias som körde öppet spår i söndags!

Desserter på väg
Middagen på Färna
Till gårdagens middag bjöd vår kock Dennis på pilgrimsmusslor, struts och läcker chokladfondant och matsalen tog Christina hand om kvällens gäster.
Jag hann med att ta lite bilder på den härliga desserten som jag även fick möjlighet att smaka, helt underbar vill jag lova!

Tisdagens meny

Halstrade pilgrimsmusslor med lakritsstekt lök och kalixlöjrom
Kryddstekt strutsfilé från Stigtomta struts med gulbeta, morot och bondbönor samt brynt pumpapuré

Läs mer om Färna Herrgård & Spa här!
Christina förbereder
lilla matsalen.
Varm chokladfondant med cointreau- &
vit chokladtryffel samt blodapelsin sorbet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck