fredag 8 oktober 2010

FÖRSTA MÄSSDAGEN PÅ SMAKFULLT ÄVENTYR!

Försäljning av produkter från
våra leverantörer och
Färnaköket!

 Grönsaks &
blomsterarrangemang
skapat Inga-lena & Moa





Äntligen! Första dagen på mässan är nu officiellt avklarad.
Det är alltid hysteriskt innan montern är på plats och alla delar är klara.
Alltid är det något som skall kompletteras eller ändras i sista minuten. För att inte tala om skyltar och broschyrer!

Fredagen bjöd, förutom härliga utställare, på en mängd spännande föreläsningar om värdet av lokalproducerad mat, måltiden och Västmanland. Spännande och lärorikt.
Vi har stora möjligheter till utveckling av måltiden och samarbeten framför oss!
Många av Färna och Karmansbo Herrgårds leverantörer finns representerade här på mässan. Det finns fantastiskt mycket delikatesser att frossa i och  köpa med sig hem, bara det värt ett besök under helgen!
 Spachef Emma från Färna Spa
ger axel & nack-
massage med handinpackning.

I vår egen monter fick vår spachef Emma från Färna Spa det hett om öronen när hon gjorde handinpackningar och masserade hugade besökare och utställare som behövde en liten paus. Imorgon får hon som tur är förstärkning av Färnaterapeuten Åsa. Lite spalyx verkar vara populärt! Under mässan har ni även möjlighet att få tillgång till mässpriser på behandlingar under december månad då vi har premiär på vår tillbyggnad av spa med ny spasvit med hamambänk, nya behandlingsrum och ett gym!

Förutom massage bjuder vi i vår monter på små smakprov och säljer läckra marmelader, Färnas Grova bröd, Chokladskorpor & tryfflar, allt självklart tillverkat på Herrgården.
Från våra leverantörer erbjuer vi kravmärkta mjöler och gryner från Stora Hällsta och mycket mer till försäljning. Vår tävling fortsätter hela helgen med chans att vinna en skön julbordsweekend på Karmansbo Herrgård, lyxiga spabehandlingar, gourmetmiddag och tebuffe på Färna Herrgård & Spa!

Tävlingssugna !
Utöver vår monter finns det mycket att utforska på mässan, vad sägs om att prova bungyjump i Sala Silvergruva, kasta strumpa med Aktiva Upplevelser, provsmaka läckra mjölkdrinkar hos LRF eller se Vikingaskeppet från inspelningen av Arn. Gycklargruppen Trix finns på plats och självklart ,många läckra närproducerade läckerheter att provsmaka och köpa med sig hem!

På lördagens program står spännande föreläsningar av bland annat Urban Laurin & Staffan Widstrand, den Stora Bondeutmaningen där det tävlas i bland annat handmjölkning & foderkunskap!
Välkommen till Färna & Karmansbo Herrgårds monter på mässan Smakfullt äventyr under helgen!

Gycklargruppen Trix
Besök i vår monter!


Strumpkastning på hög nivå hos grannen från
Aktiva Upplevelser





Pumpor i Systrarnas skafferi
fantastisk tomatmarmelad!)
Mellangården i Arboga
 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck