Mjukbakad salmalax i väntan på servering. Soppan hälls på i matsalen |
På menyn stod en härligt mjukbakad salmalax serverad med crème ninon, en klassisk soppa baserad på gröna ärtor. Denna soppa var en av Tore Wretmans klassiker.
Varmrätten bestod av en lågtempererad Kravmärkt ryggbiff från Upplandsbonden med syrade rotfrukter och tryffelsky samt rotselleripuré. Köttet ges en stekyta innan den läggs in i ugnen för att bakas på låg temperatur under lång tid. Detta ger ett fantastiskt mört och smakrikt kött.
Till dessert bjöds det på en Körsbär och chokladdessert bestående av körsbärsorbet, körsbär- & chokladsandwich med pralinmassa, samt körsbär- & vitchokladgelé.
Varmrätten bestod av en lågtempererad Kravmärkt ryggbiff från Upplandsbonden med syrade rotfrukter och tryffelsky samt rotselleripuré. Köttet ges en stekyta innan den läggs in i ugnen för att bakas på låg temperatur under lång tid. Detta ger ett fantastiskt mört och smakrikt kött.
Till dessert bjöds det på en Körsbär och chokladdessert bestående av körsbärsorbet, körsbär- & chokladsandwich med pralinmassa, samt körsbär- & vitchokladgelé.
Inte illa alls!
Dennis förbereder kvällens roteslleripuré som serveras till kalvryggen |
Mia preparerar kvällens dessert. |
Spegelsalen i väntan på kvällens gäster |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar