Färnas sparkar ser ut att få en lång säsong i år! |
Vasaloppet
Skidentusiasterna får sitt lystmäte i år igen.
Vi har två egna skidgalningar här på Färna Herrgård & Spa.
Ett stort grattis till våra kockar Moa och Mattias som körde öppet spår i söndags!
Desserter på väg |
Till gårdagens middag bjöd vår kock Dennis på pilgrimsmusslor, struts och läcker chokladfondant och matsalen tog Christina hand om kvällens gäster.
Jag hann med att ta lite bilder på den härliga desserten som jag även fick möjlighet att smaka, helt underbar vill jag lova!
Tisdagens meny
Halstrade
pilgrimsmusslor med lakritsstekt lök och kalixlöjrom
Kryddstekt strutsfilé från Stigtomta struts med gulbeta, morot och bondbönor samt brynt pumpapuré
Läs mer om Färna Herrgård & Spa här!
Christina förbereder lilla matsalen. |
Varm chokladfondant med
cointreau- &
vit chokladtryffel samt blodapelsin sorbet |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar