tisdag 2 oktober 2012

Sverigefans på studiebesök!

Matlagningsköket i väntan på gäster.
Förra veckan bjöd Visit Sweden i samarbete med VKL in åtta hängivna Sverigefans till en rundtur i Sörmland och Västmanland. Ett av stoppen blev här på Färna för matlagning tillsammans med sous chef Emma.


På menyn stod:
Mjukbakad fjällröding med 63°lantäggula samt Ärtpuré, citronett och svartpepparknäcke 
Samt blandade skott  
ಌ 
Kronhjortsrygg från Sörmland med primörer och syrade kantareller & rödlök samt kaffekryddsås och brynt färskpotatisstomp 
ಌ 
Ljummen chokladfondant med hallonyoghurtglass serveras med Limoncellomarinerade hallon och lemoncurd samt chokladgarnityr 

Dagen därpå bjöds det på spalyx på Färna Spa innan det var dags att besöka våra grannar på Färnas Hjärta för pannkakas lunch. På programmet stod bland annat älgsafari med wild sweden, besök i Sala silvergruva och mycket annat.

Gemensamt för dessa åtta Sverigefans är deras stora hängivenhet till vårt land och aktivitet på Visit Swedens webbbaserade samlingsplats community of Sweden, en samlingsplats för Sverigefantaster.
Här laddar medlemmarna upp egna bilder och delar med sig av minnen och resmålstips om Sverige online.
Souschef Emma hjälper till


Ett filmteam följde gruppen hela vägen.
Jolanda från Holland
fixar smöret
Färdigt resultat, varmrätten.
Uppläggning av förrätten
Giani från Italien
Knäckebrödsbak!
Snygg förrätt












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mat och Dryck