Dennis, Jonna (Nibble), Lars-Göran med köksmästare Inga-Lena i styckar tagen. Foto: Susanne Flamme |
Köksteamet här på Färna Herrgård & Spa har fått i uppdrag av Nibble att hjälpa till att ta recept till alla styckdetaljer på en gris, i detta fall en unggris.
Målet med projektet är att visa att gris är mer än bara julskinka eller fläskfilé och uppmuntra konsumenten till att våga köpa andra styckdetaljer.
Efter styckningen körde Dennis igång med matskapandet.
Flera olika tillagningssätt och recept kommer att testas.
Målet är att ta fram goda och enkla recept för alla delar av grisen. Vi återkommer med mer rapportering om projektet lite längre fram.
Unggris från Nibble! Foto: Susanne Flamme |
Inga-Lena diskuterar styckdetaljer, Foto: Susanne Flamme |
Fläsksida bakad i ugn med olika kryddningar. Foto: Susanne Flamme |
Revbensspjäll Foto: Susanne Flamme |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar