Nu till helgen har vi fullt hus vilket är fantastiskt roligt och hugade skidåkare får sitt lystmäte i spåren runt Färna.
Nästa vecka besöks vi av idel utländska gäster som skall få testa skidåkning i ett klassiskt Wasalopp. Bildreportage utlovas!
Fram till dess får jag fresta med helgens menyer, håll till godo!
HELGENS MENY FREDAG*
FÖRRÄTT
Gul trumpetsvampsoppa med rökt älgtartar och riven pepparrot
FÖRRÄTT
Gul trumpetsvampsoppa med rökt älgtartar och riven pepparrot
samt dinkelgrissini
VARMRÄTT
Smörbakad hjälmargös med vongolemusslor från södra England,
krabbuljong, vitvin -& citronreduktion & färska haricots verts
serveras med rotfrukts-& fänkålsfrikassé
Smörbakad hjälmargös med vongolemusslor från södra England,
krabbuljong, vitvin -& citronreduktion & färska haricots verts
serveras med rotfrukts-& fänkålsfrikassé
DESSERT
Mörk chokladmousse på 75% plantagechoklad med saffranstryffel,
citruscarpaccio samt mandelströssel, sockerspiral & tagetesört
LÖRDAGENS MENY*
FÖRRÄTT
Mjukbakad salmalax serveras med tryffel-& hasselnötsemultion,
äpple, beta samt kavringskrutonger
Mörk chokladmousse på 75% plantagechoklad med saffranstryffel,
citruscarpaccio samt mandelströssel, sockerspiral & tagetesört
LÖRDAGENS MENY*
FÖRRÄTT
Mjukbakad salmalax serveras med tryffel-& hasselnötsemultion,
äpple, beta samt kavringskrutonger
VARMRÄTT
Lågtempererat lamm från Gröna Hagars Kött i Sala serveras med
Lågtempererat lamm från Gröna Hagars Kött i Sala serveras med
sirapsstekt savoykål-& kantareller, rårörda hjortron & en mörk ölreduktion & kålrotspuré
DESSERT
Lingonconsommé serveras med en söt kanel-& getmjölksbavaroise,
Tahitivaniljmarinerade lingon, honungsflarn & rosmarin
*Med reservation för ändringar.
Lingonconsommé serveras med en söt kanel-& getmjölksbavaroise,
Tahitivaniljmarinerade lingon, honungsflarn & rosmarin
*Med reservation för ändringar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar