Fullt ös i Färna & Karmansbo monter |
Emma & Åsa fick jobba hårt. Det blev axel- & nackmassage med handinpackning för hela slanten!
Våra snittar med rödvinsbräserad oxkind från Gröna Hagars Kött serverat med senapskräm från TJ´s bissyssla, syltade kantareller från Färnas skogar på Färnas grova bakat av gryner och mjöler från Stora Hällsta gick åt som smör i solsken och vår tävling var populär.
På plats fanns även många av de lokala producenter vår köksmästare Inga-lena Eriksson köper råvarorna ifrån som är gunden i alla våra menyer.
Nibble Gårdsgris är vår granne under mässan och här kan ni bland mycket annat provsmaka och köpa en riktigt god svensk Prosciutto!
Ängsö fisk finns på plats med läcker fisk & Wernergårdens mejeri erbjuder sina fantastiska ostar.
Vad sägs om gruvost lagrad på 155 meters djup i Sala Silvergruva!
(Osten kan ni njuta av på Färna Herrgård & Spa tillsammans med någon av Herrgårdens läckra marmelader)
Sven-Erik Johansson från Nibble pratar mat |
Har ni inte redan besökt mässan så passa på imorgon söndag 10 oktober.
Det finns fortfarande chans att vara med i vår tävling, ta spabehandling, smaka & prata mat.
Passa på att smaka på och köpa mer er härliga korvar, ostar och mycket annat från våra alla våra producenter i länet.
Imorgon är stora tävlingsdagen för Färnakocken Robin i finalen till den lokala kocken 2010.
Det kommer att bli en nagelbitare!
Wernergårdens mejerier bjuder på Läckra ostar! |
Fiskprat i Ängsöfiskarns monter |
Tack alla ni duktiga företag som tror på besöksnäringens framtid i den här regionen.
SvaraRaderaNi som stack ut hakan nu banar väg för kommande års Smakfulla Äventyr.
Ni har visat vad som är möjligt bara man vill och tror på sig själv!