Här presenterar vi vår läckra nyårsmeny skapad av vår köksmästare Inga-lena Eriksson med köksteam.
Förrätt
Hummer & ekologisk störrom
från Karelia
Serveras med
Selleriroyal, citronconfit, brynt smörpulver samt gurkgelé
Dryck: Pierre Peters Brut
Cuvée de Réserve NV Champagne, Frankrike
Mellanrätt
Anklever från Hagby
Farm & åkerbär
Serveras med hasselnötscrème
samt frukt-& nötbröd
Dryck:Fernad Engel
Gewurstraminer Alsace Frankrike
Varmrätt
Renkalvsinnanlår från
Lennart Blindh & hjortron
Serveras med savoykål, hjortronportvinbuljong,
syrad beta & morot samt rökt potatispuré
Dryck: Rubrato
Irpinia Aglianico DOC, Campania, Italien
Dessert
Citrus & färskost
från Wernergårdens mejeri
Citrusbuljong,
Cointreaubavarois med samt saltkaramelisserad pistagemandel
Dryck: Al
Tschida, Burgenland, Österrike
Smaklig måltid önskar Inga-Lena med köksteam
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar