|
Vad skall vi laga tro? |
I torsdags var det dags för gänget från
Systemair att kavla upp ärmarna för att
tillaga sin egen trerätters middag från grunden under ledning av köksmästare Inga-Lena Eriksson och färnakocken Dennis.
På kvällens agenda stod bland annat bakning av svartpepparknäcke, tillagning av mjukbakad salmalax, helstekt kalvrygg från
Upplandsbonden, rotsellleripuré, chokladfondant, lemoncurd, körsbärssorbet och mycket annat.
Med andra ord, fullt upp innan det var dags att presentera och servera "sin" rätt. Resultatet blev utomordentligt enligt säkra källor!
|
Knäckebrödsbak |
|
Här snålar vi inte på smöret! |
|
Sparris till förrättens sparris- & fänkålskräm |
|
Dessertgruppen instrueras av Inga-Lena |
|
Ingredienser till Fondanten |
|
Fondant steg 2! |
|
Fänkålsansvarig |
|
Kalvryggen bryns, rödvinssåsen puttrar & senapsreduktionen kokas ner. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar